ESPOO, VANTAA, HELSINKI

Hommat kuntoon yhden luukun taktiikalla

Meiltä saat kodin, kiinteistön, kesämökin tai työpaikana asennukset, huollot, korjaukset ja remontit yhdestä ja samasta paikasta. Enää et joudu metsästämään eri alojen ammattilaisia, vaan meidän kautta HOITUU KAIKKI, hyllyn kiinnityksestä huoneistoremonttiin!

Luotettavaa ammattitaitoa jo yli 15 vuoden ajan!

Oma kotitalkkari

Oman kotitalkkarin tarina alkoi vuonna 2016, kun perustimme yrityksemme. Siitä lähtien olemme liputtaneet laadun puolesta, yhdistäneet moderneja toimintatapoja ja perinteisiä käsityötaitoja. Mitä ikinä haluatkaan meidän tekevän, teemme sen särmällä ja huolellisella otteella. Tarvittaessa suunnittelemme kaiken alusta lähtien. Hankimme myös työssä tarvittavat tarvikkeet, jos niin toivot.

Jotta koko projekti sujuisi kitkattomasti, teemme yhteistyötä luotettavien, hyväksi havaittujen sähkö- ja putkiyrityksien kanssa. Sinun ei siis itse tarvitse metsästää hyviä tekijöitä, meillä on kontaktit valmiina.

Meille tärkeintä on, että homma hoituu, kuten on sovittu ja asiakas on tyytyväinen!

Remontoinnin ei tarvitse olla vaikeaa ja kallista.  RemonttiEXPRESS-palvelu toimii pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki ja Vantaa) tarjoten nopeat ja laadukkaat pintaremontit. RemonttiEXPRESS remontit ovat kiinteähintaisia ja nopeakestoisia sisältäen kaikki tarvittavat materiaalit. Tilatessasi RemonttiEXPRESS-palvelun tiedät jo etukäteen remontin loppusumman. RemonttiEXPRESS tekee asuntoosi pintaremontin tai täydellisen huoneistoremontin.

Oma kotitalkkari

AITO 2020-LUVUN YLEISMIES

Kodin ja kiinteistön asennukset, huolto, korjaukset sekä remontit

Haluaisitko elää omakotitalossa, rivitalossa, kerrostalossa tai vaikka kesämökillä helposti ja huolettomasti? Se on täysin mahdollista, sillä oma Oma kotitalkkari tarjoaa sinulle stressivapaan ympäristön kodin töiden suhteen. Stressittömyys on vain yhden puhelinsoiton tai klikkauksen päässä.

Oma kotitalkkari on todella monipuolinen apumies / remonttimies / yleismies

Oma kotitalkkari palvelee sinua monipuolisesti erilaisissa asennuksissa, huolloissa, kiinnityksissä, korjauksissa, puhdistuksissa ja remonteissa, niin kotona, kesämökillä, taloyhtiöissä kuin työpaikoillakin. Asennamme myös astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet ammattitaidolla.

Teemme myös ne kaikki kodin pikkuhommat, joihin olet yrittänyt saada tekijää viikkotolkulla, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Muistathan, että kodin ja kiinteistön kunnon ylläpitäminen suunnitelluilla ja ajoissa tehdyillä huolto- ja kunnossapitotoimilla tulee aina halvemmaksi, kuin vaurioiden korjaaminen jälkikäteen. Suosittelemmekin huoltamaan kotia säännöllisesti ennakoiden sekä korjaamaan havaitut viat heti. Huolto- ja remonttipalveluihimme kuuluvat kaikki kodin ja kiinteistön sisä- ja ulkopuoliset huolto- ja kunnossapitotoimet, remontit sekä kodin vuosihuolto. Asiakaskäyntiemme yhteydessä, saat halutessasi neuvot ja vinkit kotisi kunnossapitoon ja käyttöön kaupan päälle!

Työt teemme yli 15 vuoden kokemuksella kiinteistöhuollosta ja rakennuksista, joten voit luottaa työhömme!

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Huoltomiehesi Turku

T: Huolto-/remonttimiehesi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Soitamme sinulle mahdollisimman pian

[wpforms id="5991"]

LÄHETÄ

VIESTI