ESPOO, VANTAA, TURKU, NAANTALI, RAISIO & VARSINAIS-SUOMI

Otsonointi Juuri silloin kun tarvitset!

Turku, Naantali, Raisio

Hinta alkaen 225€ sis. laitteet, työ, matkat ja arvonlisävero 24%

Pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin todella nopeasti ja otsonointi voidaan TARVITTAESSA aloittaa vaikka 24h sisällä yhteydenotostasi.

Otsonointipalvelu / hajun poisto

Otsonointi on tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja / hajuhaittoja asunnoista ja huoneistoista. Otsonointipalvelumme avulla raikastat esim. vuokra-asunnon asukkaiden vaihtuessa helposti ja nopeasti. Otsonoinnin avulla poistat talostasi epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi poistaa tupakanhajun tehokkaasti ja turvallisesti!

Meillä on käytössä markkinoiden tehokkaimmat laitteet, joilla saadaan paras mahdollinen lopputulos!

Otsonoinnin esimerkkihintoja asunto/huoneisto:

1h+kk 225€ / otsonointiaika 2vrk
2h+k 280€ / otsonointiaika 2vrk
3-5h+k 350€ / otsonointiaika 3vrk

Hinta sisältää työn, matkakulut ja laitteet sekä Alv 24%

Ota yhteyttä ja otsonoidaan hajut pois!

Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@fiksutekniikka.fi

Otsonaattorilla raikas koti

TILAA OTSONOINTIPALVELU JA SANO HYVÄSTIT PAHALLE HAJULLE!

Otsonointi, Turku, home, hajun poisto

Otsonointi

Toteutamme otsonointityön avaimet käteen palveluna ja siksi otsonointimenetelmämme on asiakkaallemme turvallista. Otsonointilaitteita voi myös vuokrata itsekäytettäväksi, mutta jos tunnet olosi hiukankin epävarmaksi tai kohde sijaitsee kerrostalossa, suosittelemme työn antamista ammattilaisten tehtäviksi. Käyttämämme otsonaattorit ovat tehokkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, jotka tuottavat otsonia jopa 60000mg tunnissa. Tehokkaiden laitteiden avulla otsonipitoisuudet nousevat nopeasti korkeiksi, jolloin saavutetaan hyvä lopputulos nopeassa ajassa otsonoitavan tilan hajujen poistossa ja desinfioinnissa.

Palveluun kuuluu laitteiden turvallinen asennus ja desinfiointiprosessin valvonta alusta loppuun. Palvelu sisältää puhdistustoimenpiteen valvonnan, osastoinnit ja tarvittavat turvamerkinnät.

Otsonointiin varataan aikaa 1-4 vuorokautta, jona aikana tiloissa ei voi oleskella. Ajassa on huomioitu myös otsonin poistumiseen varattu aika.

Otsonoimme myös mm. autoja, asuntovaunuja ja veneitä.

Yleisimpiä otsonoinnin käyttökohteita

Tupakan haju

Otsonointi poistaa tupakan hajun sisäilmasta, pinnoilta ja irtaimistosta. Otsonointi on käytännössä ainoa tapa jolla tupakan hajun saa pois kaikkialta. Otsoni on voimakas hapetin ja tuhoaa hajumolekylit.

Tupakan “kellastamat” ja pinttyneet pinnat esimerkiksi asunnossa tulee pintaremontoida otsonoinnin lisäksi. Ennen remontointia kannattaa kuitenkin suorittaa otsonointi. Otsonoimalla tilat ennen remonttia säästät jopa tuhansia euroja remonttikuluissa!

Otsonointi Turku - tupakan haju pois

TUNKKAINEN HAJU / KALMAN HAJU

Huonosta ilmanvaihdosta johtuva tunkkainen ilma on mahdollista saada taas raikkaaksi suorittamalla otsonointi tiloihin. Rakenteiden kosteusvaurioista johtuvaa homeongelmaa otsonointi ei poista, mutta homeen hajuhaitat saadaan otsonoinnilla poistettua tilasta ja irtaimistosta. Otsonointi on hyvä tehdä vasta sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion jäljiltä uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.

Otsonointi on erittäin tehokas myös kalman hajun poistoon.

Otsonointi Turku - tunkkainen haju, kalman haju

Mitä otsoni on?

Otsoni on luonnon oma desinfiointiaine. Sitä on aina ulkoilmassa, varsinkin ukonilman jälkeen, sitä on erityisen runsaasti. Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori. Otsoni tuhoaa sienet, homeet, bakteerit ja virukset.

Otsoni on todella tehokas hajujen poistoon!

Otsonimolekyylin O3 muodostaa kolme happiatomia.

Otsonointipalvelu 1

Varaa otsonointi tai kysy lisätietoja

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Soitamme sinulle mahdollisimman pian

[wpforms id="5991"]

LÄHETÄ

VIESTI

Mietityttääkö jokin? Laita viestiä, niin olen yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa.

Kysyminen ei maksa tai sido mihinkään!

Huoltomiehesi Turku

T: Huolto-/remonttimiehesi